21
sep

Arbeidsparticipatie voor mensen met psychische aandoeningen – is de klant in beeld?

De in januari 2015 ingevoerde Participatiewet is, naast een verscherping van maatregelen zoals de kostendelersnorm, tevens gericht op arbeidsparticipatie van mensen met psychische problematiek. Lokale overheden en UWV maakten beleid om mensen met psychische klachten en aandoeningen naar (betaald) werk te begeleiden. Stichting ZON wil via een korte vragenlijst onderzoeken hoe deze begeleiding verloopt.

Met name zijn wij benieuwd of de lokale regelgeving, zowel in Leiden als in de omringende gemeenten binnen de Duin- en Bollenstreek en Alphen aan den Rijn, het participeren op de arbeidsmarkt inderdaad bevordert en waar knelpunten zitten. ZON vindt het namelijk belangrijk dat regelgeving inderdaad bevorderend werkt en niet belemmerend.

Daarom horen wij graag ervaringen uit de praktijk en maakten wij een vragenlijst om de ervaringen te verzamelen. Het invullen van de enquête neemt ongeveer 15 minuten in beslag. Uiteraard wordt er zorgvuldig omgegaan met de  gegevens. Mocht je je ervaringen ook persoonlijk willen toelichten of een vraag hebben over re-integreren naar werk neem dan contact op met Stichting ZON via mvanbiezen@zonzh.nl of telefoonnummer 06-538 317 54. Hartelijk dank alvast voor het invullen!

Vragenlijst Arbeidsparticipatie voor mensen met psychische aandoeningen.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...