05
mrt

Nieuwe serie workshops Veerkracht bij Verborgen Verlies

Stichting Lumen organiseert in april en mei een serie van drie workshops over Veerkracht bij Verborgen Verlies.

Verlies ontstaat niet alleen door een overlijden. Ook als je je baan verliest, je gezondheid, je relatie of je toekomstverwachting, is er sprake van een ingrijpende verandering en dus ook van rouw. Ontkenning van deze rouw veroorzaakt verborgen verlies: verlies dat maatschappelijk niet wordt erkend en vaak ook niet door de rouwende zelf.

Bij een psychische aandoening, psychosociale problemen of een verslaving krijg je vaak ook te maken met verlies. Een belangrijk aspect van herstel is het herkennen van dit verlies, het erkennen van de impact ervan en het mogen rouwen hierom. Hierdoor ontstaat er ruimte om opnieuw betekenis te geven aan je leven, met alles wat je meegemaakt hebt.

De workshops vinden plaats op 4 april, 18 april en 2 mei van 10.00 uur tot 12.30 uur en worden verzorgd door het Centrum voor Verborgen Verlies in samenwerking met ervaringsdeskundigen van Stichting Lumen. (Let op: het zijn drie opeenvolgende workshops)

Locatie: Hooigracht 12-14 te Leiden

Interesse? Aanmelden kan bij  via herstel.lumen@gmail.com of 06-81624676

Kijk hier voor de affiche workshops Veerkracht bij Verborgen Verlies 2018

Het Centrum voor Verborgen Verlies begeleidt mensen die vastlopen door ingrijpende veranderingen zodat ze de regie weer in eigen hand kunnen nemen en effectiever kunnen functioneren. Zij verzorgen begeleiding voor zowel particulieren als bedrijven en instellingen. Voor meer informatie zie ook www.verborgenverlies.nl

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...