19
mrt

Start gespreksgroep ‘Op eigen benen’

Als je te maken hebt met een psychische aandoening, psychosociale problemen of een verslaving, kan (weer) zelfstandig wonen een behoorlijke uitdaging zijn. Om mensen hierbij te kunnen ondersteunen start Stichting ZON vanaf donderdag 6 april 2017 in samenwerking met Stichting de Binnenvest de gespreksgroep ‘Op eigen benen’.

In ongedwongen en vertrouwelijke sfeer komen diverse onderwerpen in deze gespreksgroep aan bod, onder begeleiding van ervaringsdeskundigen Hans de Kinderen en Frank van der Aar.

Praktische zaken als: het opknappen en inrichten van je huis, organiseren van je huishouding en administratie, contact leggen in je buurt en activiteiten buitenshuis oppakken. Maar ook: hoe houd je de ingeslagen positieve beweging aan de gang, hoe blijf je gezond in balans en hoe en bij wie kan je om hulp vragen wanneer dat nodig is.

De groep komt vanaf 6 april bij elkaar op de eerste en derde donderdag van de maand, van 13.00 tot 15.00 uur, inclusief een lunch voor de deelnemers.

Data voor de komende tijd zijn: 6 en 20 april, 4 en 18 mei, 1 en 15 juni, 6 en 20 juli.

Locatie: Hooigracht 12-14, 2316 VT te Leiden.

Aanmelden kan bij Hans de Kinderen via H.deKinderen@debinnenvest.nl of 0623491238 en bij Frouke Lampe via froukelampe@zonzh.nl of 0681624676

Affiche gespreksgroep ‘Op eigen benen’

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...