07
mei

Bijeenkomsten Bluf-cv – van ervaringen naar kwaliteiten

Wanneer je vanwege psychische klachten of een psychische aandoening een tijdlang niet hebt gewerkt of niet helemaal goed aansluiting hebt kunnen vinden met de arbeidsmarkt kan het zijn dat je het zicht bent kwijtgeraakt op je kwaliteiten en je vaardigheden. Lang geleden opgedane werkervaring en gevolgde opleidingen en cursussen kunnen in de vergetelheid zijn geraakt. En dat is zonde, want in al deze ervaringen zitten kwaliteiten verborgen die van pas kunnen komen bij het (opnieuw) integreren naar werk. Zij dienen onder andere als input op je cv, in je motivatiebrief en in je re-integratieplan.

De ‘Bluf-cv’ is een serie empowerende bijeenkomsten waarin we op zoek gaan naar kwaliteiten en vaardigheden aan de hand van in het heden en verleden opgedane werkervaringen. Het kan hier gaan om vrijwilligers- en betaald werk maar ook andere ervaringen kunnen interessant zijn. Ook worden momenten opgespoord die ertoe bijdroegen dat je niet verder kwam in de zoektocht naar werk: welke emoties en gedachten liggen hieraan ten grondslag en hoe kunnen deze doorbroken worden? Ook kijken we naar momenten die bijdroegen aan ontwikkeling van kwaliteiten.

Het resultaat is een overzicht van werkervaring, kwaliteiten en werkzaamheden die je in de (nabije) toekomt wilt gaan uitvoeren. Deze informatie kan dienen als input voor een re-integratieplan en een adequaat cv.  Op woensdag 25 mei, 1 en 8 juni 2016 organiseert Stichting ZON een serie van drie opeenvolgende bijeenkomsten rond de Bluf-cv. De bijeenkomsten worden van 11:00-13:00 uur gegeven op Hooigracht 12-14 te Leiden. Ontvangst vanaf 10:45 uur.

De bijeenkomsten zijn kosteloos bij te wonen. Informatie en aanmelden bij mvanbiezen@zonzh.nl, tel.: 06-538 317 54. Klik hier voor de affiche.

 

 

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...