26
mrt

Ervaringsdeskundig – en nu?

Op donderdag 7 april 2016 organiseert de Centrale Cliëntenraad van GGZ Rivierduinen een symposium met als titel: Ervaringsdeskundig – en nu? Vragen die centraal staan zijn: Hoe kan ervaringsdeskundigheid optimaal ingezet worden ter bevordering van het herstel van de cliënt, tegen welke praktische problemen lopen we aan en hoe kunnen we dat verbeteren?

Gastsprekers zijn Irene van der Giessen (Hersteltalent) en Anja Gouwerok (GGZ Rivierduinen).  Zij geven de opmaat voor de dialoogtafels met onderwerpen als: Ervaringsdeskundigheid in de praktijk, De route naar betaald werk, Verbinding maken met cliënten. Er is ruim de tijd om op een informele manier met elkaar kennis te maken en ervaringen uit te wisselen. De bijeenkomst begint om 10.30 uur met koffie en thee en sluit af rond 15.00 uur met een hapje en een drankje. Voor een lunch wordt gezorgd. Locatie: Receptiegebouw van GGZ Rivierduinen aan de Endegeesterstraatweg 5, 2342 AJ Oegstgeest.

Iedereen die zijn ervaringen binnen de GGZ op een positieve manier wil inzetten is van harte welkom! Meld je aan voor 4 april via centraleclientenraad@rivierduinen.nl.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...