28
sep

Lotgenotengroep op 1 oktober in teken van thema eenzaamheid

Langdurig in de GGZ behandeld zijn vanwege een psychische aandoening of psychische klachten hebben gekregen naar aanleiding van een  verlies? Dit kan gevolgen hebben voor je deelname aan sociale activiteiten en soms zelfs leiden tot een sociaal isolement. In het onlangs gestarte Lotgenotencontact ‘Je mag er zijn’ komen mensen bij elkaar die te maken hebben met sociaal isolement en/of eenzaamheid ten gevolge van psychische problematiek.

In lotgenotencontact ‘Je mag er zijn’ kan hierover worden gesproken en kunnen contacten worden gelegd. Dit lotgenoteninitiatief komt elke eerste zondag van de maand van 13:30 tot 15:30 uur in buurtcentrum Vogelvlucht bij elkaar en wordt geleid door vrijwilligers van het buurtcentrum. Op zondag 1 oktober staat de lotgenotengroep in het teken van het thema eenzaamheid Wil je meer weten over deze lotgenotengroep en/of zou je graag mee willen doen dan kun je contact opnemen met Monique van Biezen via mvanbiezen@zonzh.nl of tel.: 06-538 317 54.

Download hier de flyer 

Buurtcentrum Vogelvlucht bevindt zich op de Boshuizerlaan 5 in Leiden.

 

Dit lotgenoteninitiatief is voortgekomen uit het project ‘Opgenomen in de maatschappij‘. Een reeks van bijeenkomsten en initiatieven over psychische problematiek gericht op beeldvorming, inclusie en deskundigheidsbevordering in het sociale domein.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...