12
jun

Samenwerking rond arbeidsparticipatie in de regio Holland Rijnland

Eind zomer 2016 startte de arbeidsmarktregio Holland Rijnland met de opzet van een breed samenwerkingsverband om mensen met psychische aandoeningen optimaal te ondersteunen en toe te leiden naar werk. Samen met partijen uit de gehele regio brengt ook Stichting ZON haar expertise in en geven wij vanuit cliëntperspectief mede vorm aan een nieuwe werkwijze in Holland Rijnland.

Door middel van casuïstiek-overleg is de samenwerking onderzocht en tegelijkertijd geintensiveerd. In het najaar van 2016 zijn drie bijeenkomsten georganiseerd en in het eerste half jaar van 2017 twee. In deze bijeenkomsten wordt expertise gebundeld, informatie rond wet- en regelgeving gedeeld en komen knelpunten aan het licht. Lees hier de notitie Notitie Arbeidsparticipatie GGZ-doelgroep Samenwerkingsproces in beeld – Holland Rijnland.

N.B.: De arbeidsmarktregio Holland Rijnland is één van de vier arbeidsmarktregio’s die deelnemen aan het onderzoek naar optimaliseren van samenwerking bij het bevorderen van arbeidsparticipatie. Dit onderzoek wordt uitgevoerd door onderzoeksbureau ZINZIZ in opdracht van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Vanuit de gemeente Leiden werd een projectleider aangesteld om het project te coördineren.

 

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...